Líčení a česání

21.února - Štefánikova 2431, Zlín

Líčení a česání dobových účesů

Jaký by byl ples v Kongresovém sále bez krásného make-upu a plesového účesu? Jednoduše nedokonalý. A proto jsme pro vás nachystali jedinečnou příležitost česání společenských účesů a líčení v rukou profesionálů a k tomu ještě za studentské ceny. Tyto služby můžete využít ve stylu 30. let, nebo zvolit klasiku.

Kdy? Kde? Za kolik?

Kdy: 21.2.2014 v den konání plesu od 8:00 -19:00, díky kvalitním fixátorům make-upu a lakům vám líčení i účes vydrží po celýden i celou noc.
Kde: Štefánikova 2431, Zlín (v budově Fakulty multimediálních komunikací), přízemí, zasedací místnost: 109
Za kolik: 120 Kč líčení, 120 Kč česání, platba přímo na místě v hotovosti.

Kdo se o vás bude starat

Účes:
Petra Vyoralová – vlasová stylistka
Alena Sanitrníková – vlasová stylistka
Líčení:
Monika Vítková – vizážistka
Kamila Bláhová – vizážistka

Rezervace

A protože ani my nemáme rádi dlouhé fronty, máme pro vás online rezervace, které najdete na adrese imperialagency.rezervacnik.cz (zvolte službu a překlikejte na datum 21.2)

Malý bonus navíc: Prvních 20 rezervací na líčení + česání dostane slevovou poukázku na prodloužení řas metodou „řasa na řasu“ do salónu Kloe v Napajedlích „z 1900 Kč na 600 Kč.“ Tuto akci pro vás pořádá Imperial Agency. „Děláme věci, které mají smysl“

(Lze přijít i bez rezervací ale připravte se na čekací dobu a v případě plné rezervace, nemusíte ani přijít na řadu. Rezervaci doporučujeme.

Na rezervace choďte prosím o 5-10minu dříve.

Nelze si rezervovat vizážistku a kadeřnici v je stejnou dobu.

U rezervace Petry – vlasové stylistky, trvá celková doba 40 minut od začátku, rezervace jsou však po 20 minutách díky před-česávání od její asistentky.

Účesy jsou bez doplňků.